Kamping Kitsch Club

Data Automation
Operations
Stock management

Bij MRSHL zijn we verheugd om onze samenwerking met Kamping Kitsch Club te delen, waarin we een cruciale rol spelen als strategische partner voor F&B-beheer. Onze betrokkenheid bij deze samenwerking gaat verder dan alleen het leveren van diensten; we zijn actief betrokken bij het vormgeven van de strategische koers van de organisatie.

Onze expertise strekt zich uit over verschillende gebieden, waaronder het identificeren van optimale barlocaties, het ontwikkelen van aantrekkelijke productaanbiedingen, het implementeren van efficiënte cashless transactieprocessen, het uitwerken van duurzame herbruikbare bekerprocessen en het optimaliseren van voorraadbeheer.

Het verzamelen en analyseren van financiële en operationele inzichten gedurende het hele proces, van voorbereiding tot productie en zelfs daarna, zorgt ervoor dat optimalisatie kan gerealiseerd worden op vlak van efficiëntie, verbruik, processen en duurzaamheid.

Bij MRSHL zijn we er trots op deze samenwerking en het vertrouwen dat we krijgen om waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het succes en de groei van Kamping Kitsch Club.

Deel deze case

Ook je event boosten met winstverbetering?

Contacteer ons en laat ons jouw succes versterken!

Een digitale koffie samen?

Of stuur ons een bericht

Super, we hebben jouw berichtje ontvangen. We contacteren je ASAP!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Let's talk!