Antwerp Pride

Financial follow-up
Logistics
Operations
Personnel Planning
Production
Stock management
Data Automation

Antwerp Pride, hét sprankelende festival dat de stad Antwerpen in vuur en vlam zet, kan rekenen op de expertise van MRSHL als F&B-eventbureau.

Als uw betrouwbare partner staat MRSHL garant voor een zorgeloze ervaring op verschillende fronten. Onze focus ligt op het creëren van een vlekkeloos crewmanagement, waarbij MRSHL ervoor zorgt dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Daarnaast nemen wij het stockmanagement op ons, zodat alle benodigde materialen en producten ruim op voorraad zijn en nauwkeurig traceerbaar via MRSHL's stockmanagementsysteem.

Naast onze operationele taken dragen wij de verantwoordelijkheid voor de financiële rapportage van de F&B-activiteiten tijdens Antwerp Pride, wat zich uit in een vlekkeloze financiële administratie en heldere rapportages, zodat het festival zich volledig kan concentreren op het bieden van een onvergetelijke ervaring aan de bezoekers.

MRSHL neemt de lead op het gebied van baroperaties vóór, tijdens en na Antwerp Pride. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en efficiëntie bij de drankverkoop, en het bieden van uitstekende service aan de bezoekers. We zetten in op snelheid en kwaliteit van onze service, zodat festivalgangers zonder lang te hoeven wachten kunnen genieten van hun favoriete drankjes.

Met ons uitgebreide dienstenpakket biedt MRSHL Antwerp Pride een complete ontzorging, zodat het festival de perfecte balans kan vinden tussen bezoekerservaring, kwaliteit en financiële monitoring.

📷 Antwerp Pride

Deel deze case

Ook je event boosten met winstverbetering?

Contacteer ons en laat ons jouw succes versterken!

Een digitale koffie samen?

Of stuur ons een bericht

Super, we hebben jouw berichtje ontvangen. We contacteren je ASAP!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Let's talk!