Horst Festival

Production
Operations
Personnel Planning
Stock management

Als F&B event agency is MRSHL compagnon de route voor Horst festival, wat betekent dat we als team volledige ontzorging bieden op verschillende gebieden. Eén van de belangrijkste gebieden is crew management, waarbij MRSHL ervoor zorgt dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Daarnaast verzorgt MRSHL het stock management, zodat er voldoende voorraad is van alle benodigde materialen/producten en dat deze perfect traceerbaar zijn door het gebruik van een stockmanagementsysteem.

Naast de operationele taken, is MRSHL ook verantwoordelijk voor de financiële rapportage van de F&B operations op het festival. Ontzorging op vlak van financiële administratie en rapportering aan de organisatie van het festival. Dit geeft Horst festival de mogelijkheid om zich te concentreren op de beleving van de bezoeker.

MRSHL is leading party op vlak van bar operations voor, tijdens en na het festival. Hierbij ligt de focus op de kwalitatief goede en efficiënte uitvoering van de drankverkoop en een goede service aan de bezoekers. Hierbij staat kwaliteit en snelheid van service centraal, zodat bezoekers van het festival kunnen genieten van hun favoriete drankjes zonder lang te hoeven wachten.

MRSHL biedt Horst festival een compleet pakket aan diensten, zodat het festival zich kan concentreren op de kernactiviteiten en de bezoekers een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

Deel deze case

Ook je event boosten met winstverbetering?

Contacteer ons en laat ons jouw succes versterken!

Een digitale koffie samen?

Of stuur ons een bericht

Super, we hebben jouw berichtje ontvangen. We contacteren je ASAP!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Let's talk!