Hype'O-Dream

Data Automation
Operations
Personnel Planning
Production
Stock management

Als F&B event partner is MRSHL compagnon de route voor Hype'O-Dream festival. Volledige ontzorging op vlak van crew management, stock management, efficiency en financial reporting zijn de bouwstenen van dit partnership. 

De focus op crew management zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen kosten, opbrengsten en kwalitatieve serving/ervaring voor de bezoeker. 
Daarnaast verzorgt MRSHL het stock management, zodat er voldoende voorraad is van alle benodigde materialen/producten en dat deze perfect traceerbaar zijn door het gebruik van een stockmanagementsysteem.

Naast de operationele taken is financiële rapportage van de F&B operations tijdens het festival van cruciaal belang opdat de festivalorganisator zijn focus kan leggen op de beleving van de bezoeker.

MRSHL is leading party op vlak van bar operations voor, tijdens en na het festival. Hierbij ligt de focus op de kwalitatief goede en efficiënte uitvoering van de drankverkoop en een goede service aan de bezoekers. Hierbij staat kwaliteit en snelheid van service centraal, zodat bezoekers van het festival kunnen genieten van hun favoriete drankjes zonder lang te hoeven wachten.

MRSHL biedt Hype'O-Dream festival een compleet pakket aan diensten, zodat het festival zich kan concentreren op de kernactiviteiten en de bezoekers een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

📷 Hype'O-Dream

Deel deze case

Ook je event boosten met winstverbetering?

Contacteer ons en laat ons jouw succes versterken!

Een digitale koffie samen?

Of stuur ons een bericht

Super, we hebben jouw berichtje ontvangen. We contacteren je ASAP!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Let's talk!