Klub Dramatik

Production
Personnel Planning
Stock management
Operations

Volledige ontzorging op vlak van F&B zorgt ervoor dat het management van Klub Dramatik zich kan concentreren op de beleving van de festivalbezoeker en de entertainmentervaring. Deze ontzorging gaat van crew- en stockmanagement tot het strategisch inttekenen van de barlocaties, bepalen van het aanbod en aansturen van het cashlesssysteem. 

Op vlak van crew management neemt MRSHL de volledigeplanning en coördinatie van het personeel op zich en dit tot en met het bijhouden van hun werktijden en loonadministratie.

Daarnaast zorgt MRSHL voor een efficiënt stock management, wat ervoor zorgde dat de bars van Klub Dramatik altijd goed bevoorraad zijn en de stockbewegingen traceerbaar zijn. Hierdoor kon de bezoeker genieten van een vlotte en snelle service zonder lang te hoeven wachten op hun bestelling en geen out of stocks.

Door in te zetten op meetbaarheid van de operationele processen resulteert dit in een helder financieel inzicht van het evenement. Dit leidt tot het perfet in kaart brengen van de winstgevendheid van de operations alsook inzichten in de optimalisaties. 

Door de processen en efficiëntie tijdens productie te monitoren en bij te sturen ervaart de festivalbezoeker minimale wachttijden en een vlotte, professionele bediening.

MRSHL ontzorgt de organisatie van Klub Dramatik op vlak bar operations door in te zetten op efficiëntie, professionaliteit en een vlekkeloze organisatie van het F&B-operations.

📷 Klub Dramatik

Deel deze case

Ook je event boosten met winstverbetering?

Contacteer ons en laat ons jouw succes versterken!

Een digitale koffie samen?

Of stuur ons een bericht

Super, we hebben jouw berichtje ontvangen. We contacteren je ASAP!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Let's talk!