Paradisco

Operations
Personnel Planning
Production
Stock management

Bij MRSHL F&B staat volledige ontzorging van onze klanten centraal. Dit geldt ook voor ons werk bij Paradisco in Knokke, waar we F&B operations uitvoeren. Onze ervaren medewerkers nemen de volledige verantwoordelijkheid over het operationele beheer F&B op zich, zodat het Paradisco-team zich kan concentreren op hun core business.

Het crew management is een belangrijk aspect van onze werkzaamheden bij Paradisco. Bij de bar operations zorgen we voor een goed georganiseerde en efficiënte bar, waar de klanten snel en gemakkelijk hun drankjes kunnen bestellen. Onze medewerkers zijn getraind in het mixen van cocktails en het serveren van bieren en wijnen. We zorgen ervoor dat de bar op de juiste manier is gevuld met dranken en de bijbehorende garnituren.

Stock management is een ander belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bij Paradisco. We zorgen ervoor dat de voorraad op peil is en dat er voldoende ingrediënten en materialen beschikbaar zijn om het eten en drinken te bereiden. We monitoren de voorraadniveaus en plaatsen tijdig bestellingen om te voorkomen dat er tekorten ontstaan.

Tot slot verzorgen we de financiële rapportage voor Paradisco. We houden alle transacties bij en rapporteren deze op regelmatige basis aan het management. Zo hebben ze altijd een duidelijk overzicht van de financiële prestaties van hun F&B-activiteiten.

Kortom, bij MRSHL F&B zijn we er trots op dat we volledige ontzorging bieden aan onze klanten, waaronder Paradisco in Knokke. Door onze expertise in crew management, bar operations, stock management en financiële rapportage kunnen we garanderen dat de F&B-activiteiten van onze klanten soepel en efficiënt verlopen.


📷 Paradisco

Deel deze case

Ook je event boosten met winstverbetering?

Contacteer ons en laat ons jouw succes versterken!

Een digitale koffie samen?

Of stuur ons een bericht

Super, we hebben jouw berichtje ontvangen. We contacteren je ASAP!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Let's talk!